Δελεαστικές ιδέες για να διακοσμήσετε το εξωτερικό – αυλές, ταράτσες, αίθρια, βεράντες

ΣΠΙΤΙ

Όλοι εσείς οι τυχεροί που έχετε στο σπίτι σας μια ταράτσα, μπορείτε όπως ποτέ πριν να απολαύσετε σε αυτήν είτε τον ήλιο είτε να έχετε κάποιο δείπνο παρέα με τους φίλους σας.Γιαυτό  και είναι απαραίτητη το να κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση σε ορισμένες ιδέες που θα μας βοηθήσουν να διακοσμήσουμε τις ταράτσες μας δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον που θα μας κάνει να αισθανόμαστε και πολύ καλά μπροστά στους επισκέπτες μας.

διακόσμηση-ταράτσας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι να βάλουμε στο χώρο ένα τραπέζι και καρέκλες, και αν μας το επιτρέπει η τσέπη μας κάποιο καναπέ, και οπωσδήποτε αν δεν έχουμε κάποια πέργκολα τουλάχιστον κάποιες ομπρέλες.

Ένα άλλο στοιχείο που δεν πρέπει να λείπει από ένα αίθριο είναι τα φυτά. Είτε το θέλουμε είτε όχι θα δώσουν ζωή και ομορφιά στο χώρο και θα είναι το καλύτερο διακοσμητικό στοιχείο του.

διακόσμηση-ταράτσας3

Τέλος, πρέπει να μιλήσουμε για το φωτισμό, επειδή οι ταράτσες το καλοκαίρι μπορεί να χρησιμοποιηθούν παρά πολύ και την νύχτα. Υπάρχουν γιαυτό πολλές λύσεις και μπορούμε να τοποθετήσουμε από μικρές λάμπες ή φώτα σε ολόκληρο το χώρο

teras10outdoor-table-designrulz-026roof_garden_metatrepste_tin_taratsa_sas_se_oasi_11161ΤΑΡΑΤΣΑ2340 (34)Ιδέες για αίθριο53diy-kataskeves-saloni-apo-paletes-25διακόσμηση-ταράτσας4διακόσμηση-ταράτσας2διακόσμηση-ταράτσας5διακόσμηση-ταράτσας7διακόσμηση-ταράτσας8διακόσμηση-ταράτσας9

texnotropieskaidiakosmisi.com

Διαβάστε περισσότερα
loading...